Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Ο «γιατρός» Βασάλος, η πλακέτα του Τάκη και τα… ανοιχτά πουκάμισα και οι ηχηρές απουσίες

Χαμός στον ημιτελικό στο Γαλάτσ

Στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου υποδέχτηκε live ο Γιώργος Λιανός τους τέσσερις survivors που επί 6,5 μήνες αποκόπηκαν από τους πάντες και τα πάντα για να ζήσουν ξανά μία μοναδική εμπειρία στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Ο κόσμος υποδέχτηκε με ιαχές και χειροκροτήματα τους τέσσερις φιναλίστ οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους που έζησαν το όνειρο και γύρισαν πίσω με πολλά μαθήματα ζωής.

«Καλωσήρθατε στον ημιτελικό του Survivor! Ένα θερμό χειροκρότημα για όλους τους παίκτες που βρίσκονται εδώ, οι παικταράδες μας, όμορφοι, στολισμένοι, φτου φτου σκόρδα. Απόψε θα γίνουν πολλά πράγματα, απόψε είναι ο ημιτελικός. Πολύς κόσμος» είπε αρχικά.



Εκεί έδωσαν το παρών και σχεδόν όλοι οι παίκτες που πέρασαν φέτος από το Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να τους καλωσορίζει έναν έναν. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεχώρισε αφού ντύθηκε γιατρός ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας ξέκλεψε λίγα λεπτά για να του απονείμει τιμητική πλακέτα ως τον άνθρωπο που τον άντεξε επί 6 μήνες συνεχόμενα!




Οι απουσίες ήταν διακριτές, με τους παίκτες που έφυγαν εν μία νυκτί από το παιχνίδι, να λείπουν και στον ημιτελικό.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Ηλίας Γκότσης και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου