Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Η Σταυρούλα αποχώρησε με αναστεναγμό – Αυτή είναι η τελική 5αδα

Ποιον θέλει μεγάλο νικητή;

Πλησιάζει ο μεγάλος τελικός για το «Survivor All Star» και απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για να μάθουμε τον νικητή.

Αυτή την εβδομάδα, είδαμε διπλή αποχώρηση από το ριάλιτι ώστε να μπορέσει χρονικά να είναι μέσα στις προθεσμίες που έχουν συμφωνηθεί με το κανάλι του Φαλήρου.

Το βράδυ της Τρίτης, είδαμε ότι 0 Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε πρώτος, μόλις στην έβδομη θέση εκπλήσσοντας ομολογουμένως πολλούς τόσο από τους πρώην συμπαίκτες του όσο και από τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε συγκεντρώσει όμως λιγότερες ψήφους από τον Ηλία Μπάρτζη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία, όπου και στηρίχτηκαν οι αποχωρήσεις, με αποτέλεσμα να αφήσει την μπλε του μπαντάνα στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Στο τελευταίο μέρος του χθεσινού επεισοδίου, στο συμβούλιο του νησιού κλήθηκε ο παρουσιαστής του «Survivor All Star» να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα αποχωρούσε στην έκτη θέση αυτού του κύκλου στηριζόμενος εκ νέου στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η… Σταυρούλα Χρυσαειδή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με την παίκτρια της μπλε ομάδας να προχωράει σε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν την στρατηγική που ήθελαν για αυτήν.

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα» είχε δηλώσει με σαφήνεια, λίγα λεπτά νωρίτερα, η 26χρονη πρωταθλήτρια στίβου απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό.

 

Δείτε τα βίντεο:







 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου