Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks – Την φοβήθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι»

«Χριστέ μου! Σαν να μην πέρασε μια μέρα» αναφώνησε ο κριτής

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, το απόγευμα της Τετάρτης, το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε με τον… μεγάλο του ημιτελικό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τον προσωπικό του φόβο όταν αντίκρισε ξανά την Τζένη.

Ειδικότερα, η νεαρή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks βρέθηκε στην πασαρέλα του ριάλιτι με μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή που έκανε για εκείνην η Αναστασία Σαμαρά. Όμως, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε τον γνωστό σχεδιαστή μόδας και κριτή του παιχνιδιού. «Όλο το πάνω είναι ωραίο αλλά δεν μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια, σχεδόν καθόλου».

«Κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τιρκουάζ χρώμα με τα γάντια, όλο το πάνω κομμάτι και γενικά καλά πήγες. Να μην αλλάζαμε όμως παπούτσια;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης στον αέρα του My Style Rocks. «Θα ήταν τεράστια η διαφορά γιατί είναι κοντό το παντελόνι και φαίνεται όλο το παπούτσι».

Η άρνηση όμως της Τζένης στα σχόλια έκανε τον κριτή του ριάλιτι μόδας να αναφωνήσει, «Χριστέ μου! Σαν να μην πέρασε όντως μια μέρα! Θα είχε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά, Τζένη, αν ήταν χοντρό το παπούτσι! Ναι, ναι».

«Θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι, παιδιά» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Στέλιος Κουδουνάρης κάνοντας τους πάντες να λυθούν στα γέλια στο πλατό.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου