Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Κλάματα στη νέα αποχώρηση – «Τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος»

Η 2η υποψήφια που βγήκε από την κάλπη ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star» αφού βρέθηκε στον τάκο την τελευταία στιγμή κατόπιν υπόδειξης του Σάκη Κατσούλη.

Είχε προηγηθεί μεγάλο μαγείρεμα μεταξύ του MVP των δύο ασυλιών και του Νίκου Μπάρτζη που ήταν ο ένας εκ των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η 2η υποψήφια που βγήκε από την κάλπη ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Με ταχύτητες εξπρές προχωράει το «Survivor All Star» προς τον μεγάλο τελικό της Αθήνας. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα έμελλε να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο όχι ένας αλλά δύο παίκτες της μπλε ή της κόκκινης ομάδας όπως είχε ενημερώσει και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός.

Έχοντας πια περάσει σε ατομικό επίπεδο οι μονομαχίες στους στίβους μάχης, η πρώτη κάλπη για αυτή την εβδομάδα έδειξε τον Νίκο Μπάρτζη. Δίχως καμία έκπληξη δηλαδή, μιας και γνωρίζει ο ίδιος καλά αυτή τη θέση στον φετινό κύκλο του Survivor, ο αγρότης και παίκτης των Μπλε βρέθηκε ξανά στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, δε, οι παίκτες των δυο ομάδων ρίχτηκαν εκ νέου στα χώματα του νησιού προκειμένου να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία αλλά και τον τίτλο του MVP παίκτη της εβδομάδας. Κάτι που κατόρθωσε να κάνει ο Σάκης Κατσούλης και για τα δύο.

Έτσι, πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού για να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα ένα μέλος τους με τον Σάκη Κατσούλη να εξαιρείται της διαδικασίας. Και αυτό δεν ήταν άλλο από της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Αμέσως μετά ο MVP παίκτης είχε την δυνατότητα να υποδείξει ακόμη ένα πρόσωπο ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο Σάκης Κατσούλης έδειξε, τότε, τον Ηλία Μπόγδανο.

Δίχως να χαθεί πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και στηριζόμενος στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που προηγήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με σκοπό να επισπεύσει τη διαδικασία, ο παρουσιαστής του Survivor All Star προχώρησε στην ανακοίνωση του ονόματος για τον παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι σε αυτό ακριβώς το σημείο. «Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star είναι ο Ηλίας Μπόγδανος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός δείχνοντας τον δρόμο της εξόδου στον νεαρό τραγουδιστή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου».

«Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου» παραδέχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος με την καλή του φίλη και πρώην συμπαίκτρια στο Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

 

Δείτε τα βίντεο:







 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου