Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ηλίας Γκότσης: Η σκληρή απάντηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια»

«Κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους. Πρέπει κάποιος τα δικά του προβλήματα να τα ξεπεράσει», λέει

O Κωνσταντίνος Βασάλος και o Ηλίας Γκότσης βρίσκονται στο επίκεντρο μια πολύ μεγάλης δημόσιας κόντρας τις τελευταίες ώρες.

Μετά τη συνέντευξη Βασάλου στο Πρωινό μας, η απάντηση του Γκότση δεν άργησε να δοθεί…

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Αν έλεγε μια συγγνώμη στον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα, γιατί είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω. Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο και τον Πηλίδη που ήταν κολλητοί. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε πριν από λίγο με βίντεο που ανέβασε ως story στο Instagram…

«Μου αρέσει το χιούμορ αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο, ξεπερνάει τα όρια και προσβάλει εκτός από μένα και δικούς μου ανθρώπους. Ποτέ μου δεν έχω ξεπεράσει τα όρια και δεν έχω προσβάλει δημόσια κάποιον άνθρωπο. Κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους. Πρέπει κάποιος τα δικά του προβλήματα να τα ξεπεράσει και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε και το τι λέμε», αναφέρει ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε πριν από λίγο με βίντεο που ανέβασε ως story στο Instagram…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου