Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Επιστροφές από το παρελθόν για τον ημιτελικό του διαγωνισμού

Σήμερα στις 18:10, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέιλερ

Ο ημιτελικός του My Style Rocks ξεκινά σήμερα και οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να ετοιμάσουν δύο outfit που θα τους εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος κάθε fashionista θα επιμεληθεί ένα look πάνω σε δικό της concept και θα το παρουσιάσει στις συμπαίκτριές της και την κριτική επιτροπή. Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, 6 πρώην παίκτριες του My Style Rocks κάνουν την είσοδό τους στο πλατό.

Η Ρέινα Βενέτη, η Ευτυχία Γαντά, η Τζένη Γεωργιάδου, η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Χαρά Βογδοπούλου και η Ίριδα Παπουτσή περπατούν ξανά στην πασαρέλα του My Style Rocks, αυτή τη φορά ως τα μοντέλα για τα οποία οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να επιλέξουν outfit και concept.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης επιβραβεύουν την προσπάθεια και μάλιστα σε πολλές από τις εμφανίσεις οι βαθμολογίες κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

Νέα μέτωπα μεταξύ των διαγωνιζόμενων φαίνεται πως ανοίγουν στον ημιτελικό, ενώ μια επιστροφή στο πλατό ρίχνει λάδι στη φωτιά σε κάποια παλαιότερη διαμάχη…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου