Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Ανατροπή στο παρά πέντε με την αποχώρηση – Την «έσωσαν» οι συμπαίκτριές της

Ποια παίκτρια αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό;

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τον μεγάλο Τελικό του My Style Rocks, η πρώτη παίκτρια αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι. Μέλντα και Ειρήνη στάθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής, αφού ήταν εκείνες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες για τα outfits που επέλεξαν να παρουσιάσουν.

Οι δύο παίκτριες δεν έδειξαν να ενθουσιάζουν τις υπόλοιπες κοπέλες με τις στυλιστικές τους προτάσεις, ενώ παρόμοια ήταν και τα σχόλια που έλαβαν από τους τρεις κριτές του My Style Rocks. Λίγο νωρίτερα, οι διαγωνιζόμενες επέλεξαν να «σώσουν» την Ίριδα, η οποία ήταν η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Στο τελευταίο gala αποφασίσαμε να μείνετε και οι δύο και να σας πάλι εδώ, σαν να μην πέρασε μια μέρα στυλιστικά. Είναι κρίμα σε αυτό το σημείο του τελικού να έχουμε ένα έτοιμο σύνολο μπροστά μας από βιτρίνα. Το ότι είστε εδώ στην εβδομάδα του τελικού, βέβαια, είναι μία νίκη», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ειρήνη, εάν ήσουν λίγο πιο ανοιχτή και δεν έβλεπες το θέμα τόσο αντιδραστικά, θα μπορούσες να έχεις εξέλιξη. Αρκεί εσύ η ίδια να το θελήσεις. Για σένα, Μέλντα, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει αν έχεις προσωπικό στυλ και έχεις πέσει πολλές φορές στην παγίδα των έτοιμων ερωτήσεων», παρατήρησε από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Είστε τόσο ίδιες και τόσο διαφορετικές ταυτόχρονα. Όταν πάει κάτι στραβά, καταλαβαίνετε μόνο αυτά που εσείς θέλετε να καταλάβετε, κρύβεστε πίσω από τις λέξεις», ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

Αμέσως μετά την κριτική που τους ασκήθηκε, η Μέλντα αποχώρησε από το My Style Rocks, ευχαριστώντας τους πάντες για τη συμμετοχή της και τις γνώσεις που κέρδισε μέσα από αυτήν όλους αυτούς τους μήνες.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου