Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Οι μεγάλες αλλαγές που θα αφήσουν άφωνους τους παίκτες

Την Κυριακή θα δούμε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι και όλα θα αλλάξουν

Αλλαγές έρχονται στο «Survivor All Star», αφού το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία του.

Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, ξεχνάμε τις ομάδες. Και δεν είναι η μόνη αλλαγή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Μας», ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Κυριακής (18/6) θα δώσει το έναυσμα να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για 24 ώρες προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Και μπορεί το «Survivor all star» να γίνεται ατομικό θα υπάρχει όμως η ανατροπή…. αφού θα δημιουργηθούν νέες ομάδες για τα αγωνίσματα επάθλου!

Κάθε εβδομάδα οι ομάδες που δημιουργούνται θα αλλάζουν και θα δούμε ποιος θα είναι ο αρχηγός της καθεμιάς, αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Την Κυριακή θα δούμε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι και όλα θα αλλάξουν. Άραγε πώς θα το πάρουν οι παίκτες;

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία παίκτρια που έφυγε ήταν η Μελίνα Μεταξά η οποία στο άκουσμα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, είπε:

«Νιώθω λύτρωση, το είπα στα παιδιά σήμερα το αισθανόμουν. Βασικά σε κάθε υποψηφιότητά μου ένιωθα το αποτέλεσμα. Τους το είπα σήμερα ότι θα φύγω εγώ. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, χαλαρή και ήμουν έτοιμη για όλο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ, μάλλον έχω λείψει πολύ σε όλους εκεί έξω. Θα συνεχίσω το ταξίδι έξω από το παιχνίδι, με όλη την Μελινοπαρέα που υπάρχει εκεί. Λογικό μου φαίνεται γιατί είμαι εφτά φορές υποψήφια οπότε πόσο θα ψηφίζει κι αυτός ο κόσμος για μένα; Άρα δεν ξαφνιάστηκα»!

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου