Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Αποχώρησε η Μελίνα Μεταξά, τραυματίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης

Άλλο ένα πλήγμα για την Κόκκινη ομάδα

Με το βλέμμα τον τελικό είναι στραμμένοι όλοι οι παίκτες του «Survivor all star» καθώς το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει σιγά – σιγά προς την ολοκλήρωσή του. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους για να διατηρήσουν την συνοχή τους και την αγωνιστικότητά τους, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν αποδεικνύεται.

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρωταγωνίστησε αυτήν την εβδομάδα, με την τελευταία να πέφτει πολύ ψυχολογικά και να βάζει τα κλάματα. «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα. Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω» ανέφερε χθες η παίκτρια του «Survivor».

Στην κόντρα πήρε τελικά μέρος κι ο σύντροφος της Μαριαλένας, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος απόρησε με την πρωτοφανή αλλαγή στην στάση του Βασάλου από τότε που ψηφίστηκε. Την ίδια στιγμή οι παίκτες άρχισαν να συνειδητοποιούν ποιο είναι το σχέδιο του Νίκου Μπάρτζη.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή ήταν η Μελίνα Μεταξά προς έκπληξη πολλών. Άλλο ένα πλήγμα για την κόκκινη ομάδα στην συνέχεια του Survivor. «Νιώθω λύτρωση. Το είχα πει στα παιδιά σήμερα και το αισθανόμουν. Είμαι χαλαρή, ήρεμη κι ήμουν έτοιμη για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ» είπε η Μελίνα κατά την αποχώρησή της.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου