Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός για Μαρία Μπέη και Νίκο Τράκα

Στις 21:00 στο STAR

Η βραδιά του Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2023 έφτασε και στο θριαμβευτικό τέλος, ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας θα είναι γεγονός. Για πρώτη φορά, 34 υποψήφιοι μαγείρεψαν στους πάγκους αυτής της κουζίνας, αλλά η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας ήταν αυτοί που δεν λύγισαν και κατόρθωσαν να αντέξουν μέχρι τέλους σε αυτό τον απίστευτα συναρπαστικό μαγειρικό μαραθώνιο και απόψε, Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21:00, διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2023, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Με έναν κατάμεστο και ενθουσιώδη εξώστη, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους φετινούς φιναλίστ, Μαρία Μπέη και Νίκο Τράκα, για να τους ανακοινώσουν τη δοκιμασία, που θα ολοκληρώσει τον κύκλο του φετινού μαγειρικού ταξιδιού. Η αυλαία για φέτος πέφτει με τη σημαντικότερη δοκιμασία, που έχει γίνει ως τώρα στην ιστορία του διαγωνισμού! Η κουζίνα του MasterChef 2023 έχει την τιμή να φιλοξενεί τον σπουδαίο Ισπανό chef Quique Dacosta, έναν ζωντανό θρύλο της παγκόσμιας γαστρονομίας, που όχι μόνο μετρά δώδεκα εστιατόρια με επτά αστέρια Michelin συνολικά αλλά η ισπανική κυβέρνηση του έχει απονείμει Χρυσό Μετάλλιο για τη συνεισφορά του στις Καλές Τέχνες! Μόνο εκείνος, ως δημιουργός του πιάτου αντιγραφής, θα βαθμολογήσει τις προσπάθειες των δύο διεκδικητών του φετινού τίτλου σε αυτή τη δοκιμασία.

Αυτή είναι η στιγμή που η Μαρία και ο Νίκος περίμεναν τόσο καιρό και πρέπει να μαγειρέψουν με αυτοσυγκέντρωση, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη!

Ένας από τους δύο στο τέλος της φανταστικής βραδιάς θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 2023, το έπαθλο των 50.000 ευρώ και θα σηκώσει το τρόπαιο!

Λίγο μετά τις 23:30, σε ζωντανή μετάδοση, η κορυφαία στιγμή του MasterChef 2023, η ανακοίνωση του νικητή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου