Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ασημακόπουλος: «Off camera γίνονταν πολλά. Ο Πρίαμος έκανε πολλή παρέα μαζί μου. Μετά…» – «Η συμπεριφορά του Βασάλου άλλαξε όταν ήρθε η μητέρα του»

Επέστρεψε Ελλάδα και βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και σχολίασε τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε και στην αλλαγή συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την άφιξη της οικογένειας.

«Θεωρώ ότι ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί αξιόλογο, έχει μια καρδιά μάλαμα. Ήταν το στήριγμά μου στο παιχνίδι. Το 2021 δεν είχε κάτσει να κάνουμε παρέα. Ενώ τώρα μιλούσαμε για πράγματα για την έξω μας ζωή. Θεωρώ ότι είναι ένας αληθινός άνθρωπος που τον έχουν πολεμήσει. Φοβούνται ότι θα βγει αληθινός! Θέλω μέσα από την καρδιά μου να το πάρει ο Νίκος».

«Η Μελίνα είχε γενικά αποστάσεις, τις μετρούσε. Έβγαζε δοντάκια! Συνέχεια με ψήφιζε, ήταν εμμονική μαζί μου. Και μου έμεινα 10 φορές στο παιχνίδι ήταν θαύμα. Ίσως ο κόσμος κατάφερε ότι κάποιοι χαρακτήρες ήταν ψεύτικοι.

Πολλή έπαρση ο Βασάλος. Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν ήρθε η οικογένεια! Εγώ το λέω με το αθώο μου μυαλό. Ήταν σαν να του είπε “μαζέψου. Μην είσαι τόσο ειρωνικός”.

Το προηγούμενο βράδυ είχα ένα feeling ότι η μητέρα μου ήταν κοντά μου. Την είδα στο όνειρό μου και την επόμενη μέρα, κατεβαίνει, δεν έβλεπα τίποτα. Μόνο τη μητέρα μου! Έχω κόλλημα με τη μητέρα μου. Είναι άλλη φάση, είναι κουλ τυπάκι. Ο Βασάλος είπε “Τι φάση;”. Είχε κάτσει, είχε κάνει και πόζα. Όταν ήρθε ο πατέρας του Σάκη, η Μαριαλένα δεν πήγε να χαιρετήσει».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για καθαρή στρατηγική από τους περισσότερους παίκτες αλλά και για άλλες συμπεριφορές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Εγώ μια χαρά πέρασα. Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν λίγο δύσκολοι. Πήγα πολύ σβηστός, δεν ήθελα να μπλέξω με ίντριγκες. Υπήρχαν κάποιες επιθέσεις στο πρόσωπό μου, στην ουσία ήμουν μόνος μου. Μιλούσα λίγο με τον Κρις, λίγο με τη Μελίνα. Δεν υπήρχε αυτή η χημεία. Όλοι είχαν μπει με στρατηγική. Το 2021 ήταν τέλεια! Είχε πέσει μεγάλη ανθρωποφαγία και τα λεφτά ήταν πολλά. Ήθελαν να σώσουν την καρέκλα τους!

Τα περισσότερα παιδιά είχαν μπει με στρατηγική και εγώ είμαι από τους μόνους που μπήκα πιο χαλαρά. Και τι να έκανα; Να έκανα παρέες για το συμφέρον; Αν δεν συμπαθώ τον άλλον δεν θα τον πλησίαζα για να μην με ψηφίσει. Εγώ τα είχα καλά, αυτοί ήθελαν να με διώξουν.

Off κάμερα έπαιζαν πολλά. Μην βλέπεις κάποιους χαρακτήρες να κάνουν ριάλιτι με συγκεκριμένους παίκτες. Εγώ με τον Πρίαμο εκτός κάμερας έκανα πολλή παρέα ενώ μπροστά από τις κάμερες δεν ερχόταν μαζί μας. Το κάνει γιατί θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και δεν έχει βγει υποψήφιος ποτέ.

Μίλησα λίγο με την Ελευθερία, μου είπε εκεί τα δικά της, είχε κάποια παράπονα. Μου είχε στείλει και η Καρολίνα αλλά δεν έχω προλάβει να τη δω. Δεν μου είπε να μεταφέρω κάτι σε κάποια από τις δύο, ο Μάριος. Τίποτα αυτός!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου