Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Ήταν αναπόφευκτο και βρέθηκε στον τάκο

Η ομάδα αποφάσισε ότι θα έπρεπε να δοκιμαστεί για ακόμα μία φορά

Στην τελική ευθεία βαδίζει το «Survivor all star», το οποίο χθες έφτασε αισίως τα 100 επεισόδια προβολής του.

Η νέα μέρα βρήκε τους παίκτες σε τεταμένο κλίμα, καθώς μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά, υπήρξαν αντιδράσεις.

Ξαφνικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε να απολογείται όχι μόνο για τις τελευταίες της ψήφους προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά αυτήν την φορά και προς την Μελίνα Μεταξά που έδειξε την δυσαρέκειά της προς την συμπαίκτριά της στο Survivor. Κι όσο η Μαριαλένα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπάθησαν να γεφυρώσουν τις σχέσεις τους, τόσο τα σχόλια εκατέρωθεν τους απομάκρυναν ακόμα περισσότερο.

«Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της Μαριαλένας. Ακούω ότι δεν ψηφίζω φίλο, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά ανέφερε την γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Απόψε έλαβε χώρα το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας στο ριάλιτι με τους Κόκκινους να καταφέρουν να επικρατήσουν έναντι των Μπλε.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι ήταν θεατές κι οι Μπλε έπρεπε να αποφασίσουν ποιος παίκτης θα έπρεπε να λάβει την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η ομάδα αποφάσισε ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα έπρεπε να δοκιμαστεί για ακόμα μία φορά και να διεκδικήσει την ψήφο των τηλεθεατών.

 

Δείτε τα βίντεο:







 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου