Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor Spoiler: Ο Βασάλος ξεσπάει σε κλάματα – Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του Survivor All Star, οι στρατηγικές αποκαλύπτονται, οι φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια και οι φιλίες δοκιμάζονται. Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι δυο ομάδες τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης καθώς κανείς δε θέλει να βγει υποψήφιος.

Οι Κόκκινοι βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο» και προσπαθούν να μεταφέρουν την πίεση που νιώθουν στους Μπλε. Οι Μπλε με τη σειρά τους φοβούνται ότι σε ενδεχόμενη ήττα η γκρίνια θα κάνει την εμφάνιση της και στη δική τους ομάδα.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου στην προηγούμενη ψηφοφορία έχει αφήσει άλυτα θέματα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ποια ομάδα θα οδηγηθεί απόψε στην κάλπη;

Όπως αναφέρουν τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες για το Survivor All Star, η ομάδα του Σάκη Κατσούλη βρίσκει ξανά τα πατήματά της και καταφέρνει να κάνει την ανατροπή. Μετά από ένα σερί νικών, οι Μπλε οδηγούνται στην κάλπη και καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, που θα συμπληρώσει το πάνελ των υποψηφίων αυτής της εβδομάδας.

Οι ίδιες πληροφορίες δίνουν ως επικρατέστερο όνομα τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει βρεθεί κι άλλες φορές το τελευταίο διάστημα στη διάθεση των τηλεθεατών. Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεσπά σε κλάματα, με αφορμή την ψήφο που έλαβε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου