Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Συμπληρώθηκε με εκπλήξεις η τετράδα των υποψηφίων

Ο πρώτος υποψήφιος γι αυτήν την εβδομάδα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού ύστερα από την νίκη των Κόκκινων στον αγώνα ασυλίας.

Έτσι, έχοντας δύο σερί ασυλίες στην κατοχή της, η Κόκκινη ομάδα οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού έχοντας τον πλέον ήσυχο ρόλο. Εκείνον του παρατηρητή, μιας και η Μπλε ομάδα θα έπρεπε να περάσει και πάλι την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στο πρώτο συμβούλιο του νησιού για αυτή την εβδομάδα, στον τάκο του «Survivor All Star» βρέθηκε για πολλοστή φορά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Χθες, όμως, η κάλπη έκρυβε μια σημαντική έκπληξη καθώς… δύο παίκτες ισοβάθμησαν με αποτέλεσμα να βγουν τρεις συνολικά υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο.

«Άρα τρεις οι υποψήφιοι σήμερα, τέσσερις στο σύνολο για την μπλε ομάδα» όπως τόνισε, με νόημα, ο παρουσιαστής του “Survivor All Star”, Γιώργος Λιανός ολοκληρώνοντας την καταμέτρηση των ψήφων. «Λογικό είναι, όλοι θα βγαίναμε και όλοι θα περάσουμε από αυτή τη θέση από τη στιγμή που οι δυο κοπέλες είναι κλειδωμένες και δεν μπορούν να ψηφιστούν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης.

 

Δείτε το βίντεο:







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου