Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Ο Γιώργος Κόρομι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Οι Μπλε τόνισαν πως το καλύτερο σενάριο θα ήταν να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star» με το τηλεοπτικό κοινό να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συνυποψήφιους και συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/5) σχεδόν όλη η Κόκκινη ομάδα τα είχε με τη Μελίνα, επειδή η 36χρονη χορεύτρια ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και κάποιοι θεώρησαν ότι επηρεάστηκε από τους Μπάρτζη και Ασημακόπουλο με τους οποίους εθεάθη να συνομιλεί πριν την ψηφοφορία, αλλά και για τη δήλωσή της για το ζευγάρι Σάκης-Μαριαλένα.

«Γυρνώντας στην καλύβα δέχτηκα επίθεση. Η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Μπάρτζης μου είπε τι να ψηφίσω. Φώναζε με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Είναι η άποψή της ότι με επηρέασε κάποιος από τους μπλε και ψήφισα τον Κωνσταντίνο», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

«Πρώτη φορά λείπει η Μελίνα από την παρέα μας και μετά από λίγο ήρθε ο Βασάλος με τον Τάκη και μας είπαν ότι είδαν τη Μελίνα στο spot του Μπάρτζη μαζί του και με τον Ασημακόπουλο. Τι δουλειά είχε εκεί η Μελίνα. Δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο. Δεν γίνεται Μελίνα μου να κράζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Ασημακόπουλο και τον Μπάρτζη και να κάθεσαι μαζί τους μια ώρα πριν την ψηφοφορία….», είπε με τη σειρά της η Μαριαλένα.

Η ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχθηκε η Κύπρια παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης την έκανε να λυγίσει μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star. «Ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα, πάρα πολύ. Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι. Απλά και από την άλλη μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου προσπαθώ να μην με επηρεάζουν όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας και χθες το βράδυ μου φάνηκε πραγματικά σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας όλο αυτό. Και ο τρόπος που έγινε. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο η Μαριαλένα και περίμενε χθες το βράδυ, επειδή αισθάνεται την άνεση και είναι εδώ με την σχέση της, έχει τους κολλητούς της από την αρχή του παιχνιδιού και είναι σαν να μιλάει εκ του ασφαλούς. Σαν «εγώ να μπορώ να κάνω ότι θέλω» και «έτσι είναι τα πράγματα». Όχι, δεν είναι έτσι. Το όμορφο είναι ότι είδα μια άλλη πλευρά κάποιων ανθρώπων που στην τελική ίσως και όλα αυτά που λένε για τους υπόλοιπους να τα κάνουν και αυτοί; Εντάξει, το κρατάμε και αυτό και συνεχίζουμε», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά με δάκρυα στα μάτια.

Στο συμβούλιο του νησιού και πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον survivor που θα αποχωρούσε, ρώτησε τους Κόκκινους πως απόλαυσαν το έπαθλο τους και στη συνέχεια τους Μπλε ποιον θα ήθελαν να δουν να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο σύνολο της η μπλε ομάδα τόνισε πως το καλύτερο σενάριο θα ήταν να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας για αγωνιστικούς λόγους, όμως το τηλεοπτικό κοινό είχε διαφορετική άποψη και ο παίκτης που πήρε τη δάδα του για να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου