Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Όλγα Κοτλιδά σε Μέλντα Σαΐνη στο «Μy Style Rocks»: «Αισθάνομαι πως δεν καταλαβαίνεις τι φοράω και κάθε φορά…»

Η χαμηλή της βαθμολογία εξόργισε την Όλγα

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Η Όλγα Κοτλιδά και η Μέλντα Σαΐνη διαφώνησαν έντονα, ενώ αιτιά ήταν ο άσσος, με τον οποίο βαθμολόγησε η δεύτερη την εμφάνιση της πρώτης.

Η χαμηλή της βαθμολογία εξόργισε την Όλγα, όπως ήταν αναμενόμενο, η οποία δεν δίστασε να αφήσει αιχμές, όταν η συμπαίκτριά της της έκανε κριτική.

«Κάτι δεν κατάλαβες ε; Γενικά. Τι σου αρέσει πια ρε αγάπη μου εσένα; Κουστουμάκι; Πουκαμισάκι; Θα με τρελάνεις στον άσσο. Αισθάνομαι πως δεν καταλαβαίνεις τι φοράω και κάθε φορά, βάζεις απλά έναν άσσο που ούτε να δικαιολογήσεις δεν μπορείς, απλά τον βάζεις. Δικαιολόγησέ τον μου για να καταλάβω. Δεν έχω καταλάβει τίποτα. Απλά μου λες συνεχόμενα ένα “δεν μου αρέσει”», είπε η Όλγα στη συμπαίκτριά της.

Τότε, η Μέλντα της απάντησε: «Δεν μου αρέσει το παντελόνι και το από μέσα που φοράει», με την Όλγα να τη διακόπτει λέγοντας στην Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα, Κατερίνα. Ξέρεις, εδώ δεν κρίνεις αν κάτι θα το φορούσες ή όχι. Μήπως έχεις μπερδευτεί σε αυτό. Δεν σου αρέσουν τα ρούχα που αν πάρουμε ένα ένα αυτά τα κομμάτια, είναι πραγματικά πολύ καλοφτιαγμένα και ωραία».

Τέλος, η Μέλντα σχολίασε: «Αναφέρθηκα κι είπα ότι αυτό που δεν άρεσε στα μάτια μου ήταν το από μέσα και το παντελόνι. Δεν σχολίασα ποτέ το από πάνω».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου