Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Η Ρία Κολοβού αποχώρησε – Οι Κόκκινοι στο GP του Μαϊάμι

Η κόντρα Μαρτίκα-Μπάρτζη, το ξεμάτιασμα του Τάκη και η μάχη για το μεγάλο έπαθλο

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» παρακολουθήσαμε τους Κόκκινους που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για να δουν από κοντά τον θρίαμβο της Red Bull με νικητή τον Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Φόρμουλα 1 και το συμβούλιο του νησιού με κατάληξη την αποχώρηση της Ρίας Κολοβού.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι γι αυτήν την εβδομάδα μαζί με την παίκτρια που αποχώρησε ήταν ο Νίκος Μπάρτζη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το επεισόδιο της Τρίτης (9/5) ξεκίνησε με την κόντρα που έχει φουντώσει μεταξύ των Σπύρου Μαρτίκα και Νίκου Μπάρτζη. Ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι συνέχισε να επιτίθεται κατά του πρώην φίλου του, καθώς πιστεύει ότι ο αγρότης έχει βάλει σκοπό να τον στείλει εκτός ριάλιτι με δόλιους τρόπους.







 

Οι νικητές του επάθλου θα ταξίδευαν στο Μαϊάμι θα έτρωγαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αμερικανικής πόλης και στη συνέχεια μαζί με αστέρες του Χόλιγουντ θα παρακολουθούσαν το 5ο φετινό Grand Prix της Φόρμουλα 1.

Αν και οι Μπλε θα ήθελαν να ζήσουν ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο μετά το Λονδίνο πριν αποχωρήσει ένας συμπαίκτη τους, οι Κόκκινοι έβαλαν τα μεγάλα μέσα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύπτει ότι ο Τάκης Καραγκούνιας του έκανε το αφρικανικό ξεμάτιασμα.

Το ξεμάτιασμα του Τάκη φάνηκε να αποδίδει με τους Κόκκινους να μπαίνουν σαν σίφουνες στο στίβο μάχης και να κατακτούν το πρώτο σετ με 6-1, με τη Σταυρούλα να είναι η μοναδική παίκτρια των Μπλε που βρήκε πόντο.

Στο 2ο σετ οι Μπλε φάνηκε πως συνήλθαν από το… χαστούκι που έφαγαν στο 1ο σετ και έβγαλαν αντίδραση στο στίβο μάχης καταφέρνοντας να προηγηθούν με 5-3, όμως Μαριαλένα και Σάκης πήγαν το ματς σε flag race, εκεί όπου η Μελίνα και ο Σάκης νίκησαν το Νίκο και τη Σταυρούλα για το τελικό 6-5 που τσέκαρε το εισιτήριο των Κόκκινων για το Μαϊάμι.

Η Ρία τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα μετά τον αγώνα επειδή τον είδε να μιλάει με τον Μάριο Πρίαμο από την αντίπαλη ομάδα ενώ ο Τάκης μπήκε στο στόχαστρο των Μπλε όταν ζήτησε από τον Λιανό να πάρει μαζί του στο Μαϊάμι τον Μαρτίκα.

Η ατάκα του και μόνο έκανε έξαλλο τον Μπάρτζη ο οποίος εκνεύρισε τον Τάκη που θυμωμένος τού είπε ότι δεν θα του λέει εκείνος με ποιον θα μιλάει και με ποιον θα κάνει παρέα.

Εκνευρισμένη με τον Τάκη όμως ήταν και η Σταυρούλα η οποία δεν έκρυψε ότι την ενόχλησε μία ατάκα του μετά τη νίκη των Κόκκινων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τον τρόπο του είχε υποβιβάσει την προσπάθειά της.

Οι Μπλε προσπάθησαν να βρουν την ηρεμία τους στην καλύβα τους και να ανασυνταχθούν, ενώ την ίδια ώρα οι Κόκκινοι… πετούσαν για Μαϊάμι.

Οι Διάσημοι αφού απόλαυσαν ένα μοναδικό δείπνο άρχισαν να διασκεδάζουν, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μελίνα Μακρή να χορεύουν με σπαθί στο κεφάλι, αλλά και τον Τάκη να τραγουδάει το παραδοσιακό τραγούδι «Αιγιώτισσα» και τους συμπαίκτες του να χορεύουν στον ρυθμό.

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι χώνεψαν κάνοντας μια βόλτα στην νυχτερινή Αμερικανική μεγαλούπολη και ξεκουράστηκαν για την επόμενη μεγάλη ημέρα.

Στις εξέδρες της πίστας, οι παίκτες του ελληνικού «Survivor All Star», τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα με τους πανηγυρισμούς τους και την εκκεντρική περιβολή τους καθώς δεν φορούσαν όπως οι υπόλοιποι ρούχα αλλά μπουστάκια, αθλητικά και ήταν γυμνοί οι άντρες από τη μέση και πάνω, και έδειξαν να το απολαμβάνουν στο έπακρο. Mάλιστα όπως αποκάλυψαν αργότερα, τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Σακίρα, ο Τομ Κρουζ και ο Βιν Ντίζελ.

Οι Κόκκινοι περιέγραψαν στο Συμβούλιο την περίληψη των όσων έζησαν με τον Σάκη να κάνει ζήλιες στην Μαριαλένα για τον Λεκλερκ, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν μέσα στην τρελή χαρά που είδε F1 παρέα με τον Βιν Ντίζελ.

Παρά το άσχημο προαίσθημα που είχε ο Σπύρος Μαρτίκας ότι δεν θα κατάφερνε να φτάσει τις 23 παραμονές του στο ριάλιτι επιβίωσης, η Ρία Κολοβού ήταν εκείνη που δεν συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από τον φαρμακοποιό, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο για να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Πέρασε καιρός αλλά φεύγω γεμάτη κι ευτυχισμένη. Είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα όλους και χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Το σπίτι μου είτε στην Ύδρα είτε στην Σκύδρα είναι ανοιχτό» δήλωσε κατά την αποχώρησή της και αποκάλυψε πως θέλει νικήτρια του Survivor All Star την φίλη της, τη Στέλλα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου