Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Εύη Σαλταφερίδου για τον Ηλία Γκότση: «Αν δεν ξαναμιλήσουμε, μπορεί να είναι για καλό»

«Ο Τάκης με στεναχώρησε, με εκνεύρισε, μου δημιουργούσε άσχημα συναισθήματα που δεν μπορούσα να ελέγξω» ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Η Εύη Σαλταφερίδου μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τον Ηλία Γκότση.

«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη ότι μπήκα σε ένα παιχνίδι και ότι οι όροι του παιχνιδιού είναι αυτοί και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποχωρήσεις. Για τη Δαλάκα και την Ασημίνα δεν ξέρω τι έγινε με τα κινητά, ο Πιλίδης το είπε μόνος του.

Ο Τάκης με στεναχώρησε, με εκνεύρισε, μου δημιουργούσε άσχημα συναισθήματα που δεν μπορούσα να ελέγξω. Μετά από ένα σημείο χάθηκε η μπάλα. Μερικούς τους “ρούφηξε” τόσο πολύ το παιχνίδι και δεν τους ένοιαζε αν αδικούν και στεναχωρούν τους άλλους», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Η Εύη Σαλταφερίδου είπε στη συνέχεια για τον Ηλία Γκότση: «Δεν αισθάνομαι ότι αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που νιώθει, αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που άφησε να εννοηθούν. Αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα είχε πάρει τέτοια ακραία στάση και δεν θα είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με μένα.

Είδα παίκτες που όταν έφυγε ο Ηλίας έλεγαν δεν ξέρουμε τι έγινε με το χαρτάκι και μετά μου είπαν ότι συμμετείχαν κι εκείνοι. Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Ηλία. Αν έρθει η ώρα να ξαναμιλήσουμε θα είναι για καλό, αν δεν μιλήσουμε, πάλι για καλό θα είναι».

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου