Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τι λένε οι πληροφορίες

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» είδαμε για ακόμη μια φορά να κερδίζει η Μπλε ομάδα και έτσι οι Κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν παίκτη τους για αποχώρηση.

Ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους Κόκκινους επιτέλους να κερδίζουν και οι Μπλε θα αναγκαστούν να βγάλουν υποψήφιο συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Οι συμπαίκτες του Στέλιου είπαν ότι δίνει προσωπικές πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα, στην Μπλε!

Πριν το συμβούλιο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε:

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα».

Πρώτος υποψήφιος ο Στέλιος Χανταμπάκης και σήμερα, κερδίζουν οι Κόκκινοι και θα βγουν στον τάκο μετά από ισοψηφία δύο παίκτες από την Μπλε ομάδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου