Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Κατέρρευσε» ο Γιώργος Πορφύρης στο «MasterChef» – «Δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» οι παίκτες δέχτηκαν την εισβολή από τις μητέρες του.

Δάκρυα στα μάτια των παικτών κύλησαν μόλις σήκωσαν τα κουτιά και αντίκρισαν το περιεχόμενό τους. Ειδικότερα τη στιγμή που οι κριτές τους ζήτησαν να διαβάσουν φωναχτά το γράμμα που τους είχαν αφήσει οι μανούλες τους. Ενώ έμειναν άναυδοι, όταν άνοιξε ξαφνικά η πόρτα και τις είδαν μπροστά τους.

Ακολούθησαν πολύ δυνατές στιγμές στο πλατό με τους μάγειρες να συνταντούν μετά από πολύ καιρό τις μαμάδες τους και να τρέχουν να τις αγκαλιάσουν. Ξεχωριστή ήταν η αναφορά που έκανε ο Γιώργος Πορφύρης στη μητέρα του, την οποία αποκάλεσε μαχήτρια, λέγοντας ότι έχει καταφέρει τα πάντα μόνη της με την ιστορία του να αγγίζει τον Σωτήρη Κοντιζά.

Στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς περιγράφοντας τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του.

«Έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Να πρέπει να κάνεις δουλειές που δε σου αρέσουν και δυο δουλειές μόνο και μόνο, για να βρούμε τον δρόμο μας», δήλωσε στις κάμερες ο Γιώργος Πορφύρης.

Δύσκολα παιδικά χρόνια έζησε και ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος αποκάλυψε on camera ότι η μαμά του έκλαιγε, επειδή εκείνος δεν έβρισκε φαγητό στο ψυγείο.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δύο πολύ σημαντικούς λόγους για να τα δώσουν όλα σε αυτήν την αναμέτρηση. Ο πρώτος είναι για να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για την κορυφαία δεκάδα του «MasterChef 2023» και ο δεύτερος επειδή θα καθοδηγούνται και θα παίρνουν πολύτιμες συμβουλές από τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου