Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor All Star» – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Οι υποψήφιοι γι αυτήν την εβδομάδα ήταν πέντε

Τα περιθώρια στενεύουν στο  «Survivor All Star», πλέον με 5 παίκτες προς αποχώρηση, η τελική ετυμηγορία του κοινού φαίνεται να είναι απροσδόκητη.

Αυτή την εβδομάδα πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας και την επόμενη μέρα η Εύη Σαλταφερίδου και ο Γιώργος Κόρομι μετά από ισοψηφία στην κάλπη βγήκαν στον τάκο.

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε», είπε από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι», ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι.

Και χθες βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η Μελίνα είπε:

«Λογικό μου φαίνεται. Γιατί όχι; Έχουμε μείνει μόνο 8 άτομα, οι 2 είναι ήδη υποψήφιοι. Καθένας ψηφίζει με τα δικά του κριτήρια. Ευχάριστο είναι ότι δεν με ψήφισαν και οι 7. Δεν θα ήθελα να φύγω. Δεν θεωρώ ότι είμαι τελευταία αγωνιστικά αλλά υπάρχουν και φιλίες εδώ πέρα. Δεν μου φταίει κάποιος».

Και ο Τάκης ανέφερε:

«Δεν είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα αλλά σέβομαι τη γνώμη των συμπαικτών μου. Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει και ξέρει. Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα στην ομάδα αλλά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ψηφιστώ, γιατί δεν είμαι κακός αγωνιστικά. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του κοινού».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι στιγμής για το ριάλιτι, από το νησί αποχωρεί… η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου