Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef 2023: Oι παίκτες έχουν μόνο 30 λεπτά για το αποψινό Mystery Box

Απόψε στις 21:00, στο Star – Δείτε το τρέιλερ

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παύλος Λούλης και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αποχώρησαν οριστικά από τον φετινό διαγωνισμό. Ο Στέφανος Χίλας, ο τελευταίος «εισβολέας» της χρονιάς, κατάφερε να κερδίσει τη θέση του στην κουζίνα του MasterChef 2023.

Οι 14 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν απτόητοι την πορεία τους και ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Ένα απαιτητικό Mystery Box περιμένει τους επίδοξους μάγειρες αυτή την εβδομάδα, αφού κάποιοι θα έχουν μόνο 30 λεπτά για να εμπνευστούν και να μαγειρέψουν.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Test Δημιουργικότητας, έχει για ακόμη μια φορά τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του και οι επιλογές μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις εξελίξεις. Ποιες θα είναι οι αποφάσεις του;

Ο διαγωνισμός ανεβάζει μαγειρική ταχύτητα και οι επίδοξοι MasterChefs οφείλουν να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους, τη μαγειρική τους ευελιξία και προσαρμοστικότητα και να επιδείξουν γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, για να μπορέσουν να περάσουν με επιτυχία από αυτή τη δοκιμασία.

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου