Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Η Σελένη μίλησε για τη μητέρα της και βαλάντωσαν όλες στο κλάμα

Όσα είπε η παίκτρια

Η Σελένη παρουσίασε το concept της στο My Style Rocks το οποίο συνέδεσε με την παρουσία της μητέρας της, γεγονός που έκανε πολλές από τις συμπαίκτριές της να βάλουν τα κλάματα!

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας είπε ότι πήγαινε στην Ανάσταση σε εκκλησία με τη μητέρα της στην Τεργέστη και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για το πιο αγαπημένο της πρόσωπο στη ζωή.

«Της χρωστάω ό,τι είμαι» είπε η Σελένη, γεγονός που έκανε τις συμπαίκτριές της να συγκινηθούν τόσο.

Η Βασιλική μάλιστα πήρε τον λόγο και είπε ότι νιώθει απόλυτα τη Σελένη καθώς και εκείνη έχει αδυναμία στη μητέρα της και όπως είπε είναι «μαμάκιας». Μίλησε και εκείνη με τη σειρά της με τα πιο τρυφερά λόγια για τη δική της μητέρα.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε την Αιμιλία Βόντος γιατί είχε πλαντάξει στο κλάμα, εκείνη προτίμησε να μείνει σιωπηλή και σχεδόν αρνήθηκε ότι έκλαιγε, παρ’ όλο που στα μάγουλά της έτρεχαν δάκρυα.

«Θα με τρελάνεις;» της είπε η Κατερίνα Καραβάτου επιμένοντας να μάθει τον λόγο που η Αιμιλία είχε βάλει τα κλάματα. Όμως και πάλι δεν είπε τίποτα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και εκείνη έχει τεράστια αδυναμία στη δική της μητέρα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου