Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor – Ελευθερίου: Η αποχώρηση του Σχίζα και η σχέση της με τον Μάριο – Δίνει στεγνά την Ρία

Έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό Μας

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε από το survivor all star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό Μας και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, τη σχέση της πια με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αλλά έδωσε στεγνά και την Ρία Κολοβού.

Αρχικά ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου:

«Για το θέμα αυτό με τον Στάθη Σχίζα θέλω να πω ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τόσο τραγικό, ώστε να το μεγαλοποιήσουν τόσο και να το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα από το πουθενά. Η στάση των συμπαικτών μου, υπήρχε γενικά μια απειλή από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι. Ο Μάριος γνώριζε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό για τον Στάθη και δεν πήρε θέση και να υποστηρίξει αυτά που γνώριζε».

Όσο για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, η Ελευθερία τόνισε: «Θέλω να μην αναφερθώ καθόλου στο θέμα περί σχέσης και τι γίνεται με εμένα και τον Μάριο. Δεν θα ήθελα να προβληθεί τι έχει γίνει. Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο μετά από δυο μήνες να γελάω με αυτό είμαι σε καλό δρόμο».

Ενώ έδωσε στεγνά και τη Ρία Κολοβού. Μεταξύ άλλων είπε: «Πώς γίνεται η Ρία να γνωρίζει τι γίνεται έξω; Παίζει άσχημο παιχνίδι. Δεν παίζει δίκαιο παιχνίδι… Μήπως έκανε παρέα με τον Γκότση;»

Και σε άλλο σημείο τόνισε για την κόντρα της με την Ρία Κολοβού:

«Η Ρία είναι άλλος άνθρωπος όταν κλείνουν οι κάμερες»




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου