Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ο Ηλίας Γκότσης τρολάρει ξανά την αποβολή του από το «Survivor All Star» (Βίντεο)

Ανέβασε κλιπ στο TikTok, διαβάζοντας την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια που ανακάλυψε η παραγωγή ότι είχε δώσει σε ντόπιο του Αγίου Δομίνικου

γκοτσης

Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media σχετικά με την λίστα με ψώνια που λέγεται πως έδινε σε ντόπιους ώστε να τον προμηθεύουν με φαγητό στο «Survivor All Star».

Υπενθυμίζουμε πως είναι ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

Με χιουμοριστική διάθεση λοιπόν, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης,  διαβάζει στο βιντεάκι την υποτιθέμενη λίστα.

Μέσα από το προφίλ του στο TikTok, ο Ηλίας Γκότσης έκανε χρήση ενός ήδη υπάρχοντα ήχου της πλατφόρμας, με τη φωνή ενός άνδρα να περιγράφει φαγητά.

Αφού χρησιμοποίησε για φόντο του κλιπ, φωτογραφία που παραπέμπει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και έχοντας στα χέρια του τη «λίστα», συγχρόνισε τα χείλη του στη φωνή που έλεγε, μεταξύ άλλων: «Αρνί σούβλας, γουρουνόπουλο σούβλας, κοντοσούβλι, κοκορέτσι…».

 

@iliasgkotsis Το βίντεο που με έκαψε 😂 #foryoupage #foryou #fyp #fy #survivor ♬ πρωτότυπος ήχος – Raf_parp

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Γκότσης «τρολάει» την αποβολή του από το Survivor All Star. Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, είχε ανεβάσει ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο σχετικά με το ίδιο θέμα. Σε ένα από τα Instagram stories που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να διακωμωδήσει τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πλησίασε λοιπόν έναν ντόπιο, υπάλληλο του αεροδρομίου και αφού του δείχνει την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια, προσπαθεί να συνεννοηθεί με σκόρπιες λέξεις στα αγγλικά. «Όλη η αλήθεια» γράφει με χιουμοριστική διάθεση.

Πρόσφατα, ανάρτησε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι.

«Ξεκινάμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε χαρτάκι, το οποίο δεν ζητούσε φαγητό, ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και γι’ αυτό όταν ρωτήθηκα, κοίταξα απέναντί μου, γιατί ήμασταν στον χώρο του συμβουλίου που ήταν μπροστά 60 άτομα. Κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει, εκείνος κατέβασε το βλέμμα του, όταν με κατηγορούσαν ότι το είχα γράψει εγώ. Οπότε, είπα ότι δεν γνωρίζω τίποτα κι αυτό ήταν η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο» συμπλήρωσε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου