Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Έτσι χωρίστηκαν τα ζευγάρια – Ποιοι θα πάρουν 1.000 ευρώ και ποιοι θα βγουν στον τάκο;

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αφήσουν για λίγο πίσω τις διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι

Στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» είδαμε μια δοκιμασία με άρωμα από το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Star «Τροχό της Τύχης», ζητώντας από τους 15 επίδοξους chefs να προκαλέσουν την τύχη τους σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία.

Κάθε ζευγάρι που σχηματιζόταν μετά από υπόδειξη του νικητή της περασμένης ομαδικής δοκιμασίας, Θοδωρή Γαλάνη, όφειλε να γυρίσει δύο τροχούς και να μαγειρέψει με βάση αυτούς.

Ο ένας τροχός αφορούσε βασικά υλικά και ο άλλος τεχνικές.

Ένα ζευγάρι της επιλογής του Θοδωρή Γαλάνη στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι δύο Μαρίες, θα απέφευγε αυτή τη διαδικασία και θα χρησιμοποιούσε υλικό και τεχνική που θα όριζε ο ίδιος. Ένα άλλο πλεονέκτημα που είχε ήταν να ανέβει στον εξώστη και να περάσει κατευθείαν στην επόμενη φάση.

Ένα ζευγάρι ήταν ο Γιώργος με τον Αλέξανδρο για να συμφιλιωθούν ενώ τα υπόλοιπα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Παύλος – Γρηγόρης, Δημήτρης Μπέλλος – Πωλίνα, Moto Moto – Στέλλα, Μαρία Μπέη – Μαρία Λαζαρίδου, Ηλίας – Νίκος Τράκας, Δημήτρης – Αλέξανδρος.

Το νικητήριο ζευγάρι θα μοιραζόταν το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ ενώ τα ζευγάρια με τις χειρότερες προσπάθειες θα έβγαιναν στον τάκο.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου