Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor all Star»: Χαμός στην Μπλε ομάδα – Κλάματα, εντάσεις και κατηγορίες – «Μαγείρεψαν την ψηφοφορία» (Βίντεο)

Το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor all Star» παρακολουθήσαμε εντάσεις και αναταράξεις στη Μπλε ομάδα, καθώς έχασε και τη δεύτερη ασυλία και οι παίκτες της κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως από την ίδια ομάδα, πρώτη προτεινόμενη γι΄ αυτή τη βδομάδα, αναδείχτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου και χθες, βγήκαν στον τάκο ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ, γιατί εκτός από τον απαιτητικό στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία, έχει απίστευτες εντάσεις, ξεσπάσματα από παίκτες που δεν περιμέναμε και απίστευτες κατηγορίες.

Η Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζει να παραπονιέται και να μιλάει για μαγειρέματα στην τελευταία ψηφοφορία των μπλε προκειμένου να στοχοποιηθεί προσωπικά τόσο η ίδια όσο και ο Νίκος Μπάρτζης.

Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος κάνει λόγο για μαγειρέματα της ψηφοφορίας.

Από την άλλη, η Στέλλα ξεσπά σε λυγμούς νιώθοντας αδικημένη από τα όσα ακούει από την Ελευθερία, αλλά και η Ρία Κολοβού νιώθει αδύναμη.

Μετά το απαιτητικό στίβο μάχης, θα πάνε στο τρίτο συμβούλιο της εβδομάδας, όπου μία εκ των δύο ομάδων θα πρέπει να βγάλει στον τάκο έναν παίκτη.

Όμως δεν θα είναι ένα ήσυχο συμβούλιο, αφού άγριος καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Νικόλα Αγόρου και τον Νίκο Μπάρτη.

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στην Μπλε ομάδα και πάρτε μία γεύση από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor all star.

 

Δείτε τα βίντεο:







 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου