Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor all Star» – Spoiler: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία – Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση (Βίντεο)

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor all Star» θα δούμε πως την ασυλία θα κερδίσουν πάλι οι Κόκκινοι και έτσι στον τάκο θα βγουν δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Μπλε.

Υπενθυμίζεται ότι και την πρώτη ασυλία την κέρδισαν οι Κόκκινοι και οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο στην ομάδα τους.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία τόνισε:

“Βαρέθηκα, αλήθεια. Δεν έχω να πω κάτι. Έκανα κακό αγώνα σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μόλις χάσω έναν αγώνα ψηφίζομαι. έχω κουραστεί αλήθεια. Άμα είναι να σηκωθώ να φύγω, αλήθεια το λέω. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Αν πηγαίνω δηλαδή κάθε εβδομάδα σε αγώνα και παίζω με το άγχος κάθε φορά ότι, αν χαθεί η ασυλία τότε θα είμαι εγώ που θα ψηφιστώ, συγγνώμη αλλά… Από την μία ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με κρατάει στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν ενοχλούμαι. Αν θεωρούμε εγώ η πιο αδύναμη παίκτρια αυτή την στιγμή, ας μην με στηρίξει ο κόσμος και να πάω στο σπίτι μου για να είναι καλά η ομάδα”!

Απόψε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας θα δούμε ακόμα έναν απαιτητικό στίβο μάχης και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Κόκκινοι θα είναι ξανά οι νικητές του αγώνα ασυλίας και οι Μπλε θα βγάλουν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ δεν θα λείψουν και τα κλάματα και οι εντάσεις.

 

Δείτε το τρέιλερ:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου