Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Survivor all Star»: Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες από το ριάλιτι

Δείτε τα «νούμερα» που ζαλίζουν

Τις πρώτες τους δηλώσεις μέσω Instagram έκαναν μετά την αποβολή τους από το «Survivοr All Star» ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, χωρίς βέβαια να κάνουν την παραμικρή αναφορά στις κατηγορίες εναντίον τους για παραβίαση των κανόνων του φαγητού και της επικοινωνίας αντίστοιχα.

«Εντάξει, μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρ’ όλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματά σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές» είπε ο Ηλίας Γκότσης, προσθέτοντας: «Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα, αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων, οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός».

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, από την πλευρά του, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία μαζί με τον Ηλία Γκότση βάζοντας δίπλα στο συμπαίκτη του το σύμβολο της καρδιάς. Όσο για το πόσα χρήματα έβαλαν στις τσέπες τους; Ο μεν Ηλίας πήρε 55.000 ευρώ και ο Γιωρίκας 20.000 ευρώ, αφού έμεινε μόνο ένα μήνα στο παιχνίδι!

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 30/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου