Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Δύο «αμαρτωλοί» στο «Survivor all Star» – Η αλλαγή στις ομάδες και τα λόγια του Γιώργου Λιανού

Υπενθυμίζουμε πως το έκτακτο συμβούλιο της Κυριακής στο «Survivor All Star» έφερε το ξαναμοίρασμα των ομάδων και το κοινό παρακολούθησε με αγωνία τις εξελίξεις

Ο χαμός στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζεται… ανελέητα.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε χθες στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του και τοποθετήθηκε για την παραβίαση του κανονισμού από τον Γιώργο Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση, που έχει να κάνει τόσο με το κομμάτι της διατροφής όσο και με την επικοινωνία.

«Άλλαξαν οι ομάδες. Δεν το πήραν καλά οι παίκτες. Ο Σάκης με τη Μαριαλένα είναι μαζί. Εγώ δε θα τους έβαζα μαζί. Κάποιοι χάρηκαν με τις μετακινήσεις.

 

Ο Καραγκούνιας χάρηκε γιατί γλίτωσε τις συγκρούσεις. Και ο Ασημακόπουλος χάρηκε, ο Μπόγδανος στενοχωρήθηκε, η Σαλταφερίδου επίσης, και η Αφροδίτη χαλάστηκε γιατί ήθελε τον Μαρτίκα», είπε αρχικά και συνέχισε, αναφερόμενος στον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση που παραβίασαν τους κανόνες.

«Έχουμε την παραβίαση κανονισμών από Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση», είπε ο παρουσιαστής, με τα παρατράγουδα να πρυτανεύουν, αφού δεν φαίνεται να είναι ίδια η παράβαση. Θα πρέπει να εξεταστεί από την παραγωγή ο βαθμός της παραβίασης.

Σημειώνουμε, στα επιμέρους, πως μετά τον μεγάλο καβγά με τον Ηλία Γκότση και τον αποκλεισμό τους από το αγώνισμα της Πέμπτης, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε, τονίζοντας:

«Το λάθος μου είναι ότι δεν βουλώνω το στόμα μου και φωνάζω και χάνω το δίκιο μου, γιατί έχω δίκιο και αυτό που πήρα απόφαση είναι ότι δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν να απομονωθώ, όπως θέλουν πολλοί, για να πουν ότι κάνω σόου».

Υπενθυμίζουμε πως το έκτακτο συμβούλιο της Κυριακής στο «Survivor All Star» έφερε το ξαναμοίρασμα των ομάδων και το κοινό παρακολούθησε με αγωνία τις εξελίξεις. Όλα πλέον ξεκινούν από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι.

 

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε

Η νέα ομάδα των Κόκκινων αποτελείται πλέον από τους: Κωνσταντίνο Βασάλο, Τάκη Καραγκούνια, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Κόρομι, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Ηλία Μπόγδανο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Την μπλε μπαντάνα φορούν πλέον οι: Νικόλας Αγόρου, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρος Μαρτίκας, Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκας Πιλίδης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ελένη Χαμπέρη.

Στην τελική ευθεία για την «ένωση» θα υπάρξουν πολλές εντάσεις μεταξύ των παικτών, που αναμένεται να φέρουν και νέες ανακατατάξεις.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή» στις 28/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου