Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor all Star: Ήταν αναμενόμενο κι αποχώρησε (Βίντεο)

Άλλη μια απώλεια για την ομάδα των «Διάσημων»

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ «Survivor all Star», αποχώρησε άλλος ένας παίκτης.

Έντονες διαμάχες είχαν αυτήν την εβδομάδα στο Survivor all Star οι παίκτες και πιο συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας ηττήθηκε η κόκκινη ομάδα, η οποία αποφάσισε να ρίξει στον τάκο την Νικολέτα Μαυρίδη λόγω της μη απόδοσής της στα αγωνίσματα.

Η παίκτρια, αν και δέχθηκε την υποψηφιότητά της χωρίς κάποια αντίδραση, ανέφερε πως πιστεύει ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες λιγότερο καλύτεροι αγωνιστικά από την ίδια. Ωστόσο ο αναβρασμός ξεκίνησε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον κρίσιμο πόντο και βρέθηκε υποψήφιος από την ομάδα του στο Survivor.

Ο Τάκης ξεκίνησε μία συζήτηση για τα ματσαρίσματα και κατηγόρησε ευθέως τον Ηλία Γκότση για δειλία κι ότι δεν θέλει να αντιμετωπίζει καλούς παίκτες αγωνιστικά. Όταν, δε, ο ίδιος προσέγγισε την Εύη Σαλταφερίδου και της είπε διάφορα για τον Ηλία, η παίκτρια βγήκε εκτός εαυτού κι έκτοτε «κηρύχθηκε» πόλεμος ανάμεσά τους.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους κόκκινους, αφού μετά την ήττα τους έστειλαν στον τάκο όχι δύο αλλά τρεις παίκτες λόγω ισοψηφίας. Οι τρεις τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Κόρομι, η Ελευθερία Ελευθερίου κι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου