Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star Spoiler (15/2): Η ομάδα που κερδίζει την επικοινωνία και ο παίκτης που αποχωρεί

Το Survivor All Star αρχίζει και αποκτά ολοένα και περισσότερη ένταση. Τόσο στα αγωνίσματα, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν αρχίσει τις διαμάχες όσο και στο εσωτερικό των «κόκκινων» και των «μπλε». Πλέον έχουν δημιουργηθεί «κλίκες» τόσο στους «Διάσημους» όσο και στους «Μαχητές» και κάθε χαμένος πόντος, ειδικά σε αγωνίσματα ασυλίας, είναι αφορμή για να ξεκινήσει νέος κύκλος «φαγωμάρας» ανάμεσα στους παίκτες.

Κι αν θεωρεί κανείς πως οι μπλε έχουν τα περισσότερα προβλήματα επειδή έχουν και τις περισσότερες ήττες… γελιέται. Αντίστοιχες εντάσεις και διαμάχες έχουν μεταξύ τους και οι κόκκινοι, παρά το γεγονός ότι έχουν εξασφαλίσει τις περισσότερες ασυλίες και τα περισσότερα έπαθλα μέχρι τώρα στο παιχνίδι. Έτσι, με τα νεύρα… τεντωμένα, οι δύο ομάδες μπήκαν ξανά στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι κόκκινοι είναι αυτοί που θα επικρατήσουν, σύμφωνα με τα spoilers για το Survivor All Star, και θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη όπως λένε οι πληροφορίες. Την ίδια ώρα, στους μπλε η απογοήτευση είναι έκδηλη και κάποιοι από τους παίκτες δεν αντέχουν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κλάματα και πολύ φορτισμένες στιγμές.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο ενδιαφέρον στο επεισόδιο του Survivor All Star την Πέμπτη (15/2) στρέφεται στο Συμβούλιο του Νησιού και στη διαδικασία της αποχώρησης. Υποψήφιοι είναι τρεις παίκτες από τη μπλε ομάδα και ένας από την κόκκινη. Συγκεκριμένα, στον τάκο έχουν βγει Κρις Σταμούλης, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος από τους «Μαχητές» και Σπύρος Μαρτίκας από τους «Διάσημους».

Οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο θέλουν τον Κρις Σταμούλη να είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε (15/2), και για όσους παρακολουθούν στενά το παιχνίδι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Ο παίκτης των μπλε αγωνιστικά ήταν από τους χειρότερους, παρά το γεγονός ότι μπήκε αργότερα και ήταν πιο «φρέσκος», ενώ και στη συμβίωση με τους συμπαίκτες του δεν έδειχνε να έχει εγκλιματιστεί. Σε κάθε περίπτωση, οι μπλε αποδυναμώνονται κι άλλο, τουλάχιστον ποσοτικά, και θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα κατανεμηθούν στις ομάδες οι νέοι παίκτες που δεδομένα θα μπουν στο Survivor All Star στα επόμενα επεισόδια…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου