Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 πάνε και έρχονται καθώς όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό 26/3 επεισόδιο οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν κάθε λεπτό. Έτσι λοιπόν απόψε 27/3 οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα παίξουν έναν ακόμη αγώνα ασυλίας προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που θα κερδίσει την πολυπόθητη νίκη. O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο […]

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 πάνε και έρχονται καθώς όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό 26/3 επεισόδιο οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν κάθε λεπτό.

Έτσι λοιπόν απόψε 27/3 οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα παίξουν έναν ακόμη αγώνα ασυλίας προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που θα κερδίσει την πολυπόθητη νίκη.

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας δε θα είναι άλλη από τους Μπλε. Η νίκη αυτή θα τους ενισχύσει ιδιαίτερα και για την αυριανή ασυλία.

Σύμφωνες με τις πρώτες πληροφορίες μας ο πρώτος παίκτης που αναμένεται να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η… Μυριέλλα Κουρεντή την οποία ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε να ψηφίζεται από τους συμπαίκτες της μιας και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ξανά υποψήφια καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού ριάλιτι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου