Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πέρασα καρκίνο δύο φορές, το είπα στο Survivor αλλά δεν παίχτηκε ποτέ» (Βίντεο)

Μια εξομολόγηση που αφορούσε στην υγεία της είχε να κάνει μέσα από το «Happy Day» η Αθηνά Ευμορφιάδη που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. H αθλήτρια αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει περάσει δύο φορές καρκίνο και αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ από το ριάλιτι.

Με αφορμή λοιπόν την καταδικαστέα ατάκα που είχε ειπωθεί από τον Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Αθηνά Ευμορφιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν στα 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια».

«Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχει περάσει ο Βαλάντης, εγώ και η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό. Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι», είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε γιατί δεν είδαμε ποτέ τη δική της εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο τότε η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει και πως: «Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=D_ypWUa3HMI

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου