Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Survivor – Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα στο αγώνισμα

Μετά από δύο μέρες διαλείμματος, το Survivor επιστρέψει απόψε με αγώνισμα με έπαθλο του φαγητό.

Πριν μιλήσουμε όμως γι’ αυτό, ας αναφέρουμε τις σκέψεις του Ατζούν.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει δει μέσα σε έναν μήνα στο Survivor 5 να αποχωρούν πέντε παίκτες. Βέβαια η μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή του Γιωρίκα Πιλίδη. Ο παλαιστής είχε κάνει μεγάλο γκελ στον κόσμο και μάλιστα για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το έπαθλο. Η πείνα και το στομάχι του θα του στερήσουν αυτά το όνειρο και μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό η αποχώρησή του.

Ας πάμε τώρα στις δύο «βόμβες» που ετοιμάζει ο Τούρκος μεγιστάνας, ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον και τα νούμερα τηλεθέασης ψηλά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» του OPEN, δύο νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για έναν Διάσημο και για έναν Μαχητή.

Ο πρώτος θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ενώ ο δεύτερος θα είναι μία βόμβα… έτοιμη να εκραγεί.

Μιλάμε για τον εξαιρετικά γνωστό στο Tik Tok, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το όνομα καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει…

Survivor Spoiler 29/1: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Νέο επεισόδιο, νέα εβδομάδα και πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού, εν αναμονή των δύο μονομαχιών για την κατάκτηση των ασυλιών.

Βλέπουμε στο τρέιλερ Διάσημους και Μαχητές να γίνονται ξανά μαλλιά – κουβάρια και τη Μυριέλλα Κουρεντή να μπαίνει στο στόχαστρο συμπαικτών και αντιπάλων, αλλά και… φίλων, αφού το γράμμα της προς τον Γιώργο Κατσαούνη περισσότερο τον έκανε έξαλλο, παρά τον ηρέμησε ώστε να αποκατασταθεί η σχέση τους.

Ποια είναι η ομάδα που κατακτά σήμερα τη νίκη στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, η εβδομάδα ξεκινά με τους Διάσημους να κατακτούν την πρώτη νίκη και να απολαμβάνουν το έπαθλο φαγητού, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Μαχητές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου