Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θάνος Τζάνης: «Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα επειδή αυτό θέλει η εποχή»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Τζάνης και μίλησε για τα ριάλιτι που παίζουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και την σχέση του με την σύζυγό του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά δήλωσε πως δεν έχει καθόλου χρόνο πλέον, για να συμμετέχει σε μουσικούς διαγωνισούς λόγω του τραγουδιού.

«Είμαι ταγμένος στο τραγούδι και έχω τόση πολλή δουλειά κάθε μέρα, που δεν έχω τον χρόνο να φύγω για κάποιους μήνες σε ριάλιτι και να αφήσω την δουλειά. Μια φορά το έκανα και συμμετείχα σε έναν μουσικό διαγωνισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πρότυπα που επικρατούν πλέον στην κοινωνία

«Σήμερα υπάρχει η τάση να προωθούνται κάποια πρότυπα τα οποία σε λίγους μήνες εξαφανίζονται. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν κοιτάζουμε να δώσουμε βάση στην ουσία. Υπάρχουν πολύ μεγάλοι τραγουδιστές που αυτή τη στιγμή είναι στην αφάνεια, γιατί κοιτάζουν να προωθήσουν τους κοιλιακούς τους. Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα επειδή αυτό θέλει η εποχή, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι κι εγώ είμαι μέσα σε αυτούς, που δεν δίνουν βάση σε αυτό το πρότυπο που έρχεται από την Αμερική ή την Ευρώπη. Είμαστε αυθεντικοί λαϊκοί τραγουδιστές».

Για την σύζυγο του ο τραγουδιστής ανέφερε: «Με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε το 2012 και την προσέγγισα εγώ, γιατί είμαι παραδοσιακός άνδρας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου