Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

«Η Γη της Ελιάς» – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Όταν ήρθε ο κορωνοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» Αλέξανδρος Σκουρλέτης, μιλά για τη συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου και τα στερεότυπα γύρω από τις καθημερινές σειρές, συγκινείται με την μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο, απαντά αν τον επηρέασε η ξαφνική δημοσιότητα, παραδέχεται τον φόβο του για τη δέσμευση και δηλώνει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε άσχημο, ούτε όμορφο.

 

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός «Αλέξης» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά, αλλά και για τη ζωή του.

«Πήγαινα σε πολλά casting και κάποια στιγμή μου είπαν ότι ενδιαφέρεται ο Ανδρέας Γεωργίου», είπε αρχικά ο ηθοποιός με ενθουσιασμό. Επιπλέον αναφέρθηκε στην εξέλιξή του ως ηθοποιός, και όπως αποκάλυψε, έχει δει μεγάλη εξέλιξη στον εαυτό του, ωστόσο, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου, την τηλεοπτική μαμά του, τη «Μαργαρίτα», πλέκοντας το εγκώμιό της.

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ηθοποιό να παίζει με τη Λύδια Κονιόρδου», δήλωσε και πρόσθεσε πως θεωρεί «παλιό» ότι ένας ηθοποιός δεν πρέπει να παίζει σε καθημερινές σειρές.

Όταν ήρθε ο κορωνοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός δεν είχε περιορισμούς από τους γονείς του. «Είχα ελευθερία μικρός. Δεν μου έλεγαν «πρέπει να γυρίσεις στις εννέα» ή πρέπει να κάνεις τα μαθήματα σου»».

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκάλυψε πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορωνοϊός, ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του. «Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Ωστόσο, πρόσφατα που έκανε την εξέταση και είδαμε πως είναι καλά, έκλαψα από χαρά », πρόσθεσε.

Όσο αφορά στο θέμα της δέσμευσης, ο ηθοποιός είπε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».

Για το όνειρό του

Για τα θετικά σχόλια που έχει ακούσει για την φωνή του, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ανέφερε πως έχει ακούσει πολύ ωραία σχόλια, και συμπλήρωσε πως θα ήθελε να κάνει εκφωνήσεις.

«Θα ήθελα να λέω το σήμα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου