Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Λυδία Παπαιωάννου: Ο πρόωρος ερχομός του παιδιού και η σχέση με τον πρώην σύντροφό της

«Έχω βιώσει μια παλέτα συναισθημάτων που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Από την απόλυτη ευτυχία μέχρι τον απόλυτο πανικό», λέει η Λυδία Παπαϊωάννου.

 

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Λυδία Παπαϊωάννου. Η δημοσιογράφος, που πλέον έχει αλλάξει επαγγελματικό κλάδο, μίλησε κυρίως για το γιο της και τη μητρότητα.

«Με πετυχαίνετε σε μια φάση που προσπαθώ να συνδυάσω πολλά πράγματα μαζί, σαν να έχω πολλά πιατάκια στον αέρα, σαν ζογκλέρ. Έχω βιώσει μια παλέτα συναισθημάτων που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Από την απόλυτη ευτυχία μέχρι τον απόλυτο πανικό», είπε αρχικά η Λυδία Παπαϊωάννου.

Η Λυδία Παπαιωάννου είπε στη συνέχεια: «Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, γιατί ο μικρός μας γεννήθηκε εφτά μηνών και χρειάστηκε να μείνει δύο μήνες στη μονάδα εντατικής, μπαίνεις στη διαδικασία να προσέχεις και να παρατηρείς περισσότερο. Τώρα που τα πράγματα είναι καλύτερα βιώνω το άγχος που βιώνουν όλοι οι γονείς, να είναι τα παιδάκια τους καλά».

«Παλιά έκανα πολλά ριψοκίνδυνα πράγματα. Παρά το φόβο που ένιωθα, ήταν μονόδρομος για μένα να αφήσω τη δημοσιογραφία για να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία. Δεν νομίζω ότι θα εξελιχθώ σε μαμά που θα θέλω οπωσδήποτε το παιδί μου να έχει ένα πτυχίο. Από την αρχή στόχος μου ήταν να εμφυσήσω στο γιο μου τη διάθεση να μαθαίνει πράγματα», πρόσθεσε επίσης η Λυδία Παπαϊωάννου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου