Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ο «Νικόλας» από τη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μιλά για την καταγωγή του, το φλερτ και τις φοβίες του

Ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Νικόλας από τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο «ΜΕGA Καλημέρα».

 

«Ο Νικόλας είναι ένα παιδί 18 ετών, που φεύγει από το χωριό του, το Κουδουνάρι, και πάει στην Αθήνα να σπουδάσει. Είναι παιδί που παλεύει να βρει τα πατήματά του και τον εαυτό του» ανέφερε για τον ρόλο του.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στη Λάρισα, πήγε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και ύστερα βρέθηκε στην Αθήνα, αν και το όνειρό του ήταν να πάει στο εξωτερικό.

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με την προφορά του Νικόλα και το είδε σαν μικρό challenge. Μερικές φορές «πετάει» στην καθημερινότητά του την προφορά του ρόλου.

«Όταν πέρασα στην αρχιτεκτονική, στο δεύτερο έτος της σχολής μου, είπα να ασχοληθώ με το θέατρο και πήγα στην δραματική σχολή» γνωστοποίησε.

Η οικογένεια και η καταγωγή

Ο ηθοποιός μίλησε και για την καταγωγή του. Οι γονείς του είναι από την Πολωνία και ο παππούς του είναι Έλληνας. Η οικογένειά του μετά την Πολωνία κατέληξε στη Λάρισα. Ο ίδιος αγαπάει πολύ την αδερφή του και την έχει πρότυπο. Οι σχέσεις με τους γονείς του είναι…διπλωματικές, ανάλογα με το τι θέλει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου