Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Παπανώτας κατά Γιώργου Λιάγκα: “Παίρνει πληροφορίες από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να προσέχει…”

Ποιο ήταν το σχόλιό του για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αποπομπή του;

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζοντας την κόντρα Γιώργου ΛιάγκαΣταματίνας Τσιμτσιλή με φόντο τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αυτό που ξέρω είναι ότι οι πληροφορίες που μετέδωσε για εμένα στο πολιτικό κομμάτι δεν ήταν ακριβείς. Φαίνεται ότι παίρνει πληροφορίες από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει να διοχετεύει λάθος πληροφορίες, πρέπει να το προσέχει γιατί είναι καλός δημοσιογράφος».

«Ένα ψέμα είναι ότι έβαλα λυτούς και δεμένους για να συναντήσω τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έχει πει επανειλημμένα και δεν συνέβη ποτέ. Όποτε θέλει ο Γιώργος Λιάγκας μπορούμε να βρεθούμε στην εκπομπή του για να πούμε το πραγματικό ρεπορτάζ κι όχι τι λέει ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Πώς σας φαίνεται ότι ο επικεφαλής της Αριστεράς στην Ελλάδα, δύο εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές μιλάμε μόνο για τον αν θα τραγουδήσει ο Κωσταντίνος Αργυρός ή ο Χρήστος Μάστορας στο γάμο του. Δεν θα πω τι θα ψηφίσω, είμαι μπερδεμένος. Έχετε δει πώς είναι ένας σκύλος όταν τον πετάξει έξω το αφεντικό του και τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου; Πολιτικά αισθάνομαι σαν αδέσποτο με ευθύνη του κ. Κασσελάκη προσωπικά» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη δήλωσε «είναι ένα πολύ καλό παιδί που αποδείχθηκε ότι είναι και πανέξυπνη» και συμπλήρωσε «πιο αριστοτεχνικά δεν έχει κινηθεί στον χώρο των media καμία».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου