Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Eurovision Night απόψε στην ΕΡΤ1 – Τι θα δούμε στον Α’ Ημιτελικό

7 – 9 & 11 Μαΐου στις 21:15

Εκλεκτούς καλεσμένους, απευθείας συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, όλα τα τραγούδια της Eurovision, τα… μυστικά από τα παρασκήνια του μουσικού διαγωνισμού και πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision Night», με την Τζένη Μελιτά, τα βράδια των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού.

Την Τρίτη 7 και την Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 21:15, λίγο πριν από τους Α’ και Β’ Ημιτελικούς του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision, και το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, λίγο πριν από τον Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί, στις 22:00, στο Μάλμε της Σουηδίας, η θεματική εκπομπή της ΕΡΤ1 θα μας διασκεδάσει, θα μας ενημερώσει και θα σχολιάσει όλα όσα θα συμβούν στη μουσική γιορτή.

 

Δείτε επίσης: Τα μεγάλα φαβορί της Eurovision 2024 – Ποιες χώρες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις

 

Η εκπομπή θα βρεθεί στην «καρδιά» του Διαγωνισμού, θα συναντήσει τους πρωταγωνιστές και θα παρουσιάσει όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Παράλληλα, στο στούντιο θα είναι καλεσμένοι καλλιτέχνες που έχουν ξεχωρίσει με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η ένταση, ο ρυθμός και η μουσική της Eurovision πλημμυρίζουν το στούντιο της ΕΡΤ1 τις βραδιές των Ημιτελικών και του Τελικού.

 

 

Eurovision 2024: Αυτές είναι οι χώρες που θα διαγωνιστούν απόψε στον A’ Ημιτελικό

Πυρετός προετοιμασίας επικρατεί σε όλες τις χώρες που διαγωνίζονται στον Α’ ημιτελικό της Eurovision. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσά τους βρίσκεται και η Κύπρος, η οποία θα εμφανιστεί στο 1ο μισό του 1ου ημιτελικού και συγκεκριμένα στη 2η θέση.

Όσον αφορά την Ελλάδα, η κλήρωση την οδήγησε στον 2ο ημιτελικό, στο 1ο μισό, και συγκεκριμένα στην 4η θέση. Μαζί της στο ίδιο γκρουπ είναι οι Αυστρία, Εσθονία, Γεωργία, Μάλτα, Νορβηγία, μεταξύ άλλων.

Οι φαν του διαγωνισμού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αποψινή βραδιά, καθώς πάντα ο Α’ Ημιτελικός αποτελεί την πρώτη μεγάλη γιορτή της Eurovision.

Συνολικά, 37 χώρες θα λάβουν μέρος στη φετινή Eurovision. Οι 31 από αυτές διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς με στόχο τον μεγάλο τελικό.

Η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και οι Ιταλία, οι αποκαλούμενες «Big Five», έχουν προκριθεί μαζί με τη Σουηδία κατευθείαν στον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου, καθώς είναι οι χώρες οι οποίες συνεισφέρουν οικονομικά περισσότερο.

Ας δούμε ποιες είναι οι χώρες που θα διαγωνιστούν στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου