Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Switch: Η κεφάτη και ανατρεπτική παρέα παίζει για φιλανθρωπικό σκοπό

Switch, απόψε στις 20:15 στην ΕΡΤ1.

Switch, Eπεισόδιο 84 – Μία μόλις ημέρα μετά το Πάσχα, η Ευγενία κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές με την πιο κεφάτη και ανατρεπτική παρέα. Υποδέχεται για καλό σκοπό τη Μαριάννα Τουμασάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, την Μαριλού Κατσαφάδου και την Έλενα Ουζουνίδου.

Αυτές είναι οι νέες τάσεις στην κουζίνα το 2024 (κάντε κλικ εδώ για να τις παρακολουθήσετε)

Η απίθανη αυτή παρέα θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε ερωτήσεις όπως: «Πόσα μέτρα ήταν το υψηλότερο κύμα στο οποίο έκανε κάποιος σερφ»; «Πόσες χιλιάδες δολάρια έχει πουληθεί το ακριβότερο κρασί στον κόσμο»; «Ποιος τραγούδησε σε πρώτη εκτέλεση το τραγούδι Τζαμάικα του Μάνου Λοϊζου» και πολλές άλλες, ευκολότερες, δυσκολότερες αλλά σίγουρα διασκεδαστικές ερωτήσεις.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις της Ευγενίας ώστε να διεκδικήσουν 1.000 ευρώ  για τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, έναν σύλλογο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων στο φάσμα του αυτισμού με διακριτικό τίτλο Μ.Α.μ.Α και έδρα τη Βέροια Ημαθίας.

Ο σύλλογος εκπροσωπεί άτομα σε όλο το φάσμα του αυτισμού (χαμηλή, μέση, υψηλής λειτουργικότητας και asperger) με βασική όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα του φάσματος, όλων των ηλικιών να είναι αποδεκτά, να ενσωματωθούν στη κοινωνία, να τα εκτιμούν και να τα σέβονται γι’ αυτό που είναι…έτσι όπως είναι.

Ποιος απ’ όλους θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό; Θα είναι αυτός και ο μεγάλος νικητής για τα πρώτα 1.000 ευρώ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου