Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Tο «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του, το Πάσχα

Στις 20:00 στον ANT1

Το κλαρίνο και το βιολί έχουν την τιμητική τους και οι καλεσμένες του «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ μάς χαρίζουν μια βραδιά με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, αλλά και γέλια και απολαυστικές ατάκες από όλους τους συμμετέχοντες, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη», την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που εδώ και 32 χρόνια έχει ως αποστολή τη δωρεάν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη Ανακουφιστική Φροντίδα σε χιλιάδες πάσχοντες συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους με χρόνια εξελικτικά ή/και απειλητικά για τη ζωή νοσήματα.

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό γιορτινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένες τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες της παράδοσης, Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου, οι οποίες μπαίνουν σε εντελώς διαφορετικούς ρόλους και τα δίνουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Σε αυτό το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ ρωτάμε, απαντάμε, γελάμε και μαθαίνουμε όλες τις πασχαλινές συνήθειες των δύο κυριών και των ομάδων τους. Πού πάει η Στέλλα Κονιτοπούλου το Πάσχα; Ποιον έχει ως πρώτη επιλογή η Γωγώ Τσαμπά για το παραδοσιακό τσούγκρισμα των αυγών;

To «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ της Κυριακής του Πάσχα θα έχει βέβαια και πολύ τραγούδι και χορό, καθώς η Στέλλα Κονιτοπούλου θα παρασύρει τον Θάνο σε ένα τραγουδιστικό ντουέτο, ενώ η Γωγώ Τσαμπά και τα «καγκέλια» ξεσηκώνουν τις χορευτικές φιγούρες του παρουσιαστή.

Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος, σίγουρα και αυτό το σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου