Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Παπαδάκης: Τα “πήρε” on air με τη Μαρία Αναστασοπούλου – “Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς”

Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της από τις διακοπές του Γιώργου Παπαδάκη, την ώρα που παρουσίαζε θέμα στην εκπομπή

Ακόμη μια στιγμή έντασης ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου.

Όλα άρχισαν όταν η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσε να παρουσιάσει το θέμα μιας δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές, με τον Γιώργο Παπαδάκη να τη διακόπτει θέλοντας να κάνει τις δικές του επισημάνσεις.

Παπαδάκης σε Αναστασοπούλου: “Πες τα, Μαράκι μου. Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς…”

Η Μαρία Αναστασοπούλου, όμως, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Μαρία μου, μη δυσανασχετείς. Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς». «Όλα καλά, Γιώργο μου», απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ανταπαντά: «Φαίνεται». «Όλα καλά, Γιώργο μου», ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον παρουσιαστή να λέει σε έντονο ύφος: «Φαίνεται. Πες τα. Πες τα, Μαράκι μου. Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς…».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου