Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Άννα Κανδύλη: Η αποκάλυψη για τη σύλληψη του ανιψιού της – “Από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτος μώλωπες”

Όσα είπε η δικαστική συντάκτρια του Mega για περιστατικό αστυνομικής βία

Η δημοσιογράφος και δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη, έκανε μια καταγγελία στο «Χαμογέλα και πάλι» για ένα περιστατικό που αφορά στον ανιψιό της, ενώ έθεσε ερωτήματα για την μεταχείριση του οικείου προσώπου της από τις αστυνομικές Αρχές.

«Επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα για περιστατικά όπου η Αστυνομία προστάτεψε ένα παιδί και μία γυναίκα. Θέλω να πω για ένα περιστατικό που συνέβη προχτές στην Πάτρα.

Έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικό αργά το βράδυ. Αργότερα όπως το έψαξα έγινε περιπολία για να βρουν συμμετέχοντες στα επεισόδια. Εκεί στα Σκαλάκια κάθονται τρία παιδιά. Ένα από αυτά είναι ο ανιψιός μου. 20 χρονών παιδί, είναι στην Αρχιτεκτονική, ξέρω πώς έχει μεγαλώσει. Ζητούν ταυτότητες. Ο ανιψιός μου δεν έχει και του λένε “στο Τμήμα”. “Μα γιατί αφού δεν έκανα τίποτα”. Του περνούν χειροπέδες, σχηματίζεται δικογραφία, από ό,τι κατάλαβα τον συνδέουν με το περιστατικό. Δεν θα μπω σε αυτό, το δικαστήριο θα αποφασίσει. Εγώ θέλω να ρωτήσω γιατί αυτό το παιδί από τον λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες.

Υποθέτω ότι όλοι καταλαβαίνετε γιατί είναι γεμάτο μώλωπες. Δεν σκόνταψε! Δεν μπαίνω στην ουσία των κατηγοριών, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί» ανέφερε. «Δεν λέω ότι το παιδί είναι άγιος, θα το βρει η Δικαιοσύνη αλλά θέλω να μου πουν γιατί το παιδί είναι γεμάτο μώλωπες, από τον λαιμό και κάτω, καταλαβαίνετε…»

«Δεν θα σου απαντήσει κανείς, δεν είναι το πρώτο θύμα αστυνομικής βίας» της απάντησε ο Νίκος Συρίγος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου