Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Σπίτι με το MEGA”:Με την Κατερίνα Λιόλιου απόψε στις 22:10

Σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα

Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη μουσική συνήθεια των τηλεθεατών, επιστρέφει απόψε στις 22:10 με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται την Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο hot τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής που έχει κάνει αίσθηση τα τελευταία χρόνια με το ταλέντο της αλλά και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η λαμπερή ερμηνεύτρια μάς διασκεδάζει μέχρι πρωίας με τις γνωστές της επιτυχίες: «Story», «Η γυναίκα της ζωής σου», «Το Κατερινάκι σου», «Νοικιάστηκε» κ.ά.

Στη σκηνή της μουσικής εκπομπής του MEGA ανεβαίνουν εκλεκτοί καλεσμένοι που διέγραψαν επιτυχημένη πορεία στη δεκαετία του 1990 και μας χάρισαν αξέχαστα και διαχρονικά τραγούδια. Ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Χρήστος Πάζης, ο Σπύρος Σπυράκος ερμηνεύουν μεταξύ άλλων τα: «Δεν είσαι εσύ», «Φταις», «Αλίμονο σε μένα», «Ο καθρέφτης», «Ο έρωτας με έρωτα περνάει». Στη μεγάλη παρέα προστίθενται δύο νέα και ταλαντούχα κορίτσια, η Κλαυδία και η Αντιγόνη Ζωγραφάκη, που παρασύρουν το κοινό με τις ξεχωριστές φωνές τους.

Στη βραδιά συμμετέχουν αγαπημένοι καλεσμένοι και η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη: Σοφία Αλατζά, Ματίνα Βεντούρα, Δήμητρα Ζάφειρα, Λίνα Ιορδανίδου, Έλενα Κώνστα, Μάνος Πίντζης, Βιβή Τσιάμη, Γιώργος Χειμωνέτος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου