Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μετά το Πάσχα το ραντεβού της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1 – Το μέλλον του “I Love ΣουΚου”

Η παρουσία της στον σταθμό θεωρείται δεδομένη και την επόμενη σεζόν

Στο επίκεντρο βρίσκονται αυτή την περίοδο η Μπέττυ Μαγγίρα και το τηλεοπτικό της μέλλον, με τον ΑΝΤ1 να είναι έτοιμος να πάρει αποφάσεις για την εκπομπή και τους συνεργάτες της.

Οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό θέλουν την παρουσιάστρια και ηθοποιό να παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά την εκπομπή της να αλλάζει είτε μέρα είτε ζώνη προβολής.

«Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν έχω καμία ενημέρωση από το κανάλι. Είναι λίγο νωρίς ακόμη για να μάθουμε» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι μέλλει γενέσθαι με το «I love Σου Κου».

 

Ο ρόλος της Φαίης Μαυραγάνη στην αναμόρφωση του προγράμματος

Ρυθμιστικό παράγοντα για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1 θα παίξει η παραμονή ή όχι της Φαίης Μαυραγάνη στο σταθμό.

Αν η δημοσιογράφος αποχωρήσει, είναι πολύ πιθανό να απενεργοποιηθεί τελείως η πρωινή ζώνη, ενημερωτική και ψυχαγωγική. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αποφάσεις για το «Ι love Σου Κου» θα ληφθούν ανεξαρτήτως της Φαίης Μαυραγάνη. Και πως ίσως η εκπομπή μεταφερθεί το μεσημέρι ή -γιατί όχι;- να γίνει και καθημερινή.

Σε σύσκεψη που είχε την Τετάρτη η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή τους διαβεβαίωσε πως δεν έχει κάνει καμία κουβέντα ακόμη με το κανάλι και πως όλα θα πάνε καλά.

Και πράγματι, το κλίμα για την παρουσιάστρια είναι εξαιρετικό στον ΑΝΤ1 και η συνάντηση των δύο πλευρών προγραμματίζεται για αμέσως μετά το Πάσχα.

Έτσι και αλλιώς, η Μαγγίρα έχει συμβόλαιο με το κανάλι και η παρουσία της στο πρόγραμμα του σταθμού θεωρείται δεδομένη και την επόμενη χρονιά – και μάλιστα σε ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 12/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου