Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

O Μιχάλης Φιλιππίδης, εφευρέτης της ENERFIL “ΔΙΓΕΝΗΣ”, μιας πατενταρισμένης συσκευής μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας για ζεστό νερό και θέρμανση, ήρθε στο DRAGONS’ DEN GREECE II μαζί με τους συνεργάτες του Γιώργο Καραπλή και Βασίλη Γραμματίκα, και ζήτησαν το πιο τρελό ποσό που έχει ειπωθεί ποτέ από επιχειρηματία στο DRAGONS’ DEN. Εφόσον, λοιπόν, πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις και τα επιστημονικά δεδομένα επαληθευτούν από επίσημο οργανισμό, ο Λέων Γιοχάη θα είναι διατεθειμένος να κάνει ενδεχομένως το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του DRAGONS’ DEN έναντι 3.500.000€ για το 65% της εταιρείας. «Hard to believe that», όπως είπε και ο ίδιος ο Λέων Γιοχάη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η αυλαία των διαπραγματεύσεων στο «Dragons’ Den Greece έπεσε για αυτή τη σεζόν. Οι επιχειρηματίες που πήραν επένδυση, βρίσκονται ήδη σε κατάσταση επιβίβασης για το νέο επαγγελματικό ταξίδι της ζωής τους. Το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως μας θύμισε για άλλη μία χρονιά ότι τα όνειρα δεν έχουν όρια αρκεί να κάποιος να τολμήσει να κάνει το επόμενο βήμα…

Ο 3ος κύκλος του Dragons’ Den έρχεται! Επιχειρηματίες όλων των ηλικιών με καινοτόμες ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά πλάνα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους στους Έλληνες DRAGONS και να κλείσουν τη συμφωνία της ζωής τους, καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 3ο κύκλο του επιτυχημένου show επενδύσεων έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δείτε το trailer:

Δηλώσεις συμμετοχής για τον 3ο κύκλο του «Dragons’ Den Greece» εδώ