Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Αλέξης Γεωργούλης στο “Πάμε Δανάη”: Μιλάει για πρώτη φορά για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

“Ο καθένας που μίλησε δημοσίως ήταν σύμφωνα με το πώς το φαντάζεται”

Ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα και στο “Πάμε Δανάη” και μίλησε μεταξύ άλλων, για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση.

“Έμαθα αυτή την ιστορία με έναν τρόπο πολύ περίεργο. Έμαθα απλώς ότι υπάρχει αίτημα για την άρση της ασυλίας μου. Μετά άρχισα να καταλαβαίνω τι συνέβη και είχα σοκαριστεί πάρα πολύ. Από την καταγγελία μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Δεν υπήρξε κάποια κλήση από την εισαγγελία Βρυξελλών. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη είμαι ελεύθερος και ηθικά και νομικά να κατέβω στις εκλογές” είπε αρχικά ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Μου έγραφαν “ντροπή σου που ξεπλένεις τον Αλέξη Γεωργούλη”»

 

“Ίσως περίμεναν μια χιονοστιβάδα metoo που να μην σταματούσε ποτέ”

Ο Αλέξης Γεωργούλης συνέχισε:

“Είναι μια πολύ λεπτή και δύσκολη κατάσταση γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά που γίνονται δημοσίως δεν έχουν σχέση με την καταγγελία. Ο καθένας που μίλησε δημοσίως ήταν σύμφωνα με το πώς το φαντάζεται. Ίσως περίμεναν μια χιονοστιβάδα metoo που να μην σταματούσε ποτέ. Αυτό που συγκινεί είναι ότι μίλησε ο κόσμος αψηφώντας τη χιονοστιβάδα. Όταν κυκλοφορώ έξω μου λένε “σε πιστεύουμε”, “δεν το φάγαμε”, “κράτα γερά”…”.

 

Δείτε ακόμη: Η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Στην Κύθνο με τη Βίκυ Σταυροπούλου

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε επίσης:

“Κοίταξα όλους αυτούς τους μήνες να κρατήσω απόσταση από όλο αυτό. Όταν πας να απαντήσεις σε ένα πρόσωπο που ακούνε 15, γίνεται λαϊκό δικαστήριο και υπερισχύει το δίκιο αυτού του που φωνάζει περισσότερο. Αναγνωρίζω όλες τις γνώμες, ότι έχει πει ο καθένας, γιατί είναι η άποψή του. Αν είσαι μέσα στον δικό μου κύκλο και δεν θέλεις πια να είσαι αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα που έχεις. Δεν κρατάω κακία απέναντι σε κάποιον επειδή πίστεψέ κάτι και αντέδρασε ανάλογα. Έχω χτυπηθεί πολλές φορές βέβαια όχι με τέτοιο τρόπο”.

 

Δείτε επίσης: Σοφία Βογιατζάκη: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Αλέξη Γεωργούλη – «Είναι ένας γλύκας, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη»

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου