Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δημήτρης Μάλλιος: “Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που είπα ναι στο Dragons Den”

«Με τη γυναίκα μου έχουμε τον πιο ισχυρό και μοναδικό δεσμό. Δεν είμαστε μόνο σύζυγοι, αλλά και οι καλύτεροι φίλοι. Είναι το παν για μένα», είπε ο Δημήτρης Μάλλιος.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μαντάγαρη παραχώρησε ο Δημήτρης Μάλλιος. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τη συμμετοχή του στο Dragons Den, αλλά και για την οικογένειά του.

«Συμφώνησα να συμμετέχω στο Dragons Den για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα βιώνει μια αναγέννηση, στην οποία θέλω να συμμετέχω. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ταλαντούχων και εμπνευσμένων επιχειρηματιών, που χρειάζονται καθοδήγηση και βοήθεια. Δεύτερον, οι άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει να πιστέψουν ξανά ότι το να παίρνεις ρίσκα και να κυνηγάς ένα όνειρο είναι εφικτό και μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη στις αγορές και στην επενδυτική κοινότητα. Το Dragons Den μπορεί να βοηθήσει σε αυτό και, αν μπορώ και εγώ να είμαι μέρος αυτών των δύο παραγόντων, θα είναι τιμή μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μάλλιος.

Ο Δημήτρης Μάλλιος είπε στη συνέχεια για τη μετακόμιση της οικογένειας από την Αμερική στην Ελλάδα: «Εκτός από την οικογένεια, δεν νιώθω ότι μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου στην Αμερική. Υπήρξαν πολλά πράγματα που έπρεπε να προσαρμόσουμε, όπως σε κάθε νέο μέρος, αλλά δεν θα άλλαζα με τίποτα! Έχω πάει σε πολλά μέρη στη ζωή μου και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος να ζήσω, να μεγαλώσω οικογένεια ή να απολαύσω από την Ελλάδα. Και αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε να ρωτήσετε τη γυναίκα και τα παιδιά μου».

Ο Δημήτρης Μάλλιος ανέφερε επίσης: «Με τη γυναίκα μου έχουμε τον πιο ισχυρό και μοναδικό δεσμό. Δεν είμαστε μόνο σύζυγοι, αλλά και οι καλύτεροι φίλοι. Είναι το παν για μένα. Χωρίς αυτήν, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Τα παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Και τα τέσσερα είναι τόσο μοναδικά και ξεχωριστά με τον δικό τους τρόπο και, παρ’ όλα αυτά, είναι τόσο προφανές ότι είναι δικά μου. Είμαι πολύ ευλογημένος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου